Pardon my French!...

Welcome to my world!

Lanternes
I could have chosen a picture of me to announce the launching of my new blog – TRÈS FASHION – but instead I felt that this picture taken in Berlin last week was describing my world really well! This picture is just SO me: always looking at the sky, at the universe, with hope, light and joy!

My blog is here to inspire you, to give some snapshots of my life as a woman and a mother – see About me. I have now been blogging for 2 years, and it has been so far a great journey!…

A new chapter has now begun, with a new name and new look for my blog; naturally I felt that my new blog should integrate the French part of me but still have a Scandinavian touch. It represents me perfectly: feminine with a cool, minimalistic and raw twist.

Dear “old” and new readers, welcome to my world of  Très Fashion & happy reading:)

Thanks for Mortensen Photography, krims.dk, Büro YaY and Andy for making my great new blog come to life! 

_____________

Dansk

Jeg kunne have valgt et billede af mig for at annoncere lanceringen af ??min nye blog – TRÈS FASHION – men i stedet følte jeg, at dette billede taget i Berlin i sidste uge beskrev min verden rigtig godt! For billedet er bare SÅ mig: jeg ser altid på himlen, på universet, med håb, lys og glæde!

Min blog er her for at inspirere Jer, for at dele med Jer nogle snapshots af mit liv som en kvinde og en mor…

Et nyt kapitel er nu begyndt, med et nyt navn og nyt look til min blog. Kære “gamle” og “nye” læsere, velkommen til min verden af Très Fashion & god læsning 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pardon my French!...