Lulu Badulla, the Jewellery Show & moi

Vind en VIP billet til FINDERSKEEPERS i Aarhus!

FinderskeepersHos FINDERSKEEPERS mødes design og kunst på en innovativ og kreativ måde. FINDERSKEEPERS er en fysisk platform, hvor unge designere, iværksættere og upcoming kunstnere kommer i kontakt med potentielle kunder.

FINDERSKEEPERS holder fysiske markeder i København og Aarhus. På markederne kan du finde særlig udvalgte danske designere, som er specialiserede indenfor tøj, illustrationer, smykker eller keramik og meget andet. Udover de fysiske markeder, kan du besøge FINDERKEEPERS webshop, hvor du kan gå på opdagelse og købe de lækre designs:) Her på billedet viser jeg mine “insta moments og favoritter” fra sidste gang jeg var til FINDERSKEEPERS i foråret:)

Lige nu har du chancen for at vinde en VIP billet til FINDERKEEPERS i Aarhus, Godsbanen den 20.-21. september. Alt hvad du skal gøre er at besøge FINDERSKEEPERS webshop og finde dit absolutte ynglings design og linke det i en kommentar til dette blogindlæg. Vinderen bliver trukket og får direkte besked onsdag d. 17. september.

Good Luck!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lulu Badulla, the Jewellery Show & moi