Jeg styler nybagte mødre

To Rome with love…

Michele ChristensenMichele ChristensenMichele ChristensenMichele ChristensenMichele Christensen

 

 

 

 

 

Sidste weekend var jeg i Rom med min kæreste og uden børn! Det har været nogle fantastiske dage med god mad, sensommer sol, kultur, dejlige oplevelser, lidt shopping, inspirationsture, og søvn uden afbrydelse pga. de små børn:)…

Rom er en af de byer jeg aldrig bliver træt af, fordi den har så meget at tilbyde, og fordi den bærer så meget historie. Jeg er selv 50% fransk og 50% italiensk (fra min far side). Så det er en del af mig der får lov at skinne i gennem når jeg er i Italien!…Min næse virker lige pludseligt ikke så stor (!), og mit temperament ikke så iltert…:) Med andre ord følte jeg hjemme ligesom jeg føler mig hjemme når jeg besøger den by jeg kommer fra i Frankrig – nemlig Lyon.

Jeg vil gerne fortælle Jer om min tur, dog får I ikke at vide det hele på engang:) Jeg har valgt at opdele mine oplevelser. Næste gang får I en lille resumé af de steder vi har besøgt, samt nogle gode tips & tricks til restauranter, vores hotel osv…

Men for nu får I et par billeder af mig, som jeg håber vil inspirere Jer. Disse billeder blev taget lige ved siden af hvor vi boede – Campo de Fiori – i Centro Storico, dvs centrum af Rom. Super dejlig placering!
Min outfit: T-shirt//American Vintage, Skirt//Gestuz – købes Her, Sneakers//New Balance, Taske//OnStage (nu au13)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg styler nybagte mødre