Visiting Arora Studios, a Très stylish designer

The perfect bag in France

P1040456
Outfit: Long blazer//MOSS Copenhagen, Turtle neck//Sinequanone, Pants//COS, Bag (new)//SeebyChloé, Shoes (last year)//Sand Copenhagen

The picture is taken at the beautiful Museum of Arts

P1040467P1040434
P1040447P1040468

Some pictures of me and my new bag taken in Lyon, my hometown in France, where I am spending a few days with Malou. We are enjoying our time here, it’s always good to be back home, eat French, speak French, walk on the beautiful streets of Lyon, go to the museum, go shopping, see my family and a couple of friends:)…My mom and grand mother just gave me this beautiful bag from See by Chloé as an early birthday gift! It’s my first bag from See By Chloé but for sure not the last one:) I wanted a bag that has space for all my blogger stuff: a camera, some make-up, an ipad, a note book..The bag has a classic look with a trendy and little sporty touch. It is practical too, since i use it as a cross-over. I am very happy and feel very French!…

_________

Dansk:

Et par billeder af mig og min nye taske taget i Lyon, min hjemby i Frankrig, hvor jeg er paa ferie et par dage med Malou. Vi nyder vores tid her, det er altid godt at være hjemme igen, spise fransk, taler fransk, gå på de smukke gader i Lyon, gå til museet, shoppe, se min familie og et par venner:) … min mor og mormor gav mig denne smukke taske fra See by Chloé som en tidlig fødselsdagsgave! Det er min første taske fra See by Chloé, men sikkert ikke den sidste 🙂 Jeg ønskede mig en taske, der har plads til alle mine blogger ting: et kamera, make-up, en iPad, en note book osv;..Tasken har en klassisk look med et trendy og lidt sporty twist. Den er også praktisk, da jeg kan bruge den som en cross-over. Jeg er meget glad og føler mig meget fransk i min dagensoutfit! …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Visiting Arora Studios, a Très stylish designer