bumble&bumble shampoo

T R I L O G Y

P1050711P1050693

Rosehip Travel Set Collection contains:

Rosehip Oil Antioxidant

Vital Moisturising Cream

Cream Cleanser

Hydrating Mist Toner

I have been using Trilogy care products for months now, and I am a complete fan. I am particularly keen on the Rosehip collection – the vital moisturising cream i use as a daily cream and the Rosehip Oil Antioxidant I put on my face several times a week, sometimes just under my eyes. My skin has a tendency to become dry here in Denmark, so this oil is just perfect to nourish my skin. It gives me a radiant glow and my skin feels very smooth.

Soon I will be travelling to Montreal and San Francisco with my family, and I’ll definitely take my Rosehip Travel Set with me.

T R I L O G Y comes from New Zealand and Biogro Organic Certified. It is supporting ethical trade practices, it has a recycable packaging & it is against animal testing.

______________________

Dansk:

Jeg har brugt Trilogy plejeprodukter i månedsvis nu, og jeg er fan. Rosehip produkterne er perfekte til min hud, der har en tendens til tørhed; denne olie plejer jeg at bruge tit under øjne, og den giver glød og glans til min hud, der føles glat.

Til sommer rejser vi til Montreal og San Francisco med min familie, og jeg vil helt sikkert tage min Rosehip Travel Set med mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bumble&bumble shampoo