Summer moments…

Jeg er lige tilbage fra en fantastisk ferie i Frankrig med mine to børn og min kæreste…Vi kørte først til Paris, hvor vi boede ved Canal St Martin, en boho chic kvarter med færre biler, super god  og afslappet stemning, fede restauranter, ren inspirationskilde for en som mig,  og sidst men ikke mindst et nemt område når man rejser med børn.  

Derefter kørte vi til Carnac i Syd Bretagne, en vild flot region som jeg varmt anbefaler!:) Jeg elsker at komme tilbage til den del af Frankrig! Her blev vi to uger med mine franske venner og deres børn. Så mange gode minder og inspiration jeg tager tilbage med mig til Danmark…minder fyldte af god mad, god vin, sol, strand, grin, kærlighed og en gang i mellem vilde børn, korte natter, lange og varme køreture og et par sygdomme…ja ja det er også en del af ferie, og livet:) Nu føler jeg mig SÅ klar til at afslutte min barsel om et par uger!!! Can’t wait!…

Næste uge skal jeg til modemesse i København for at hente inspiration til Jer, og som jeg gerne vil dele med Jer her på min blog, og på min facebook side samt instagram (michelestylecoach). Stay tuned!

Her er en snapshot af mine oplevelser i Frankrig – god fornøjelse:)

God sommer til Jer alle!

Vacances paris4

Vacances paris3Vacances parisVacances bretagne5Vacances bretagne3Vacances bretagne2Vacances bretagneVacances bretagne 11Vacances bretagne 9Vacances bretagne 10BretagneVacances bretagne 7Vacances bretagne 12Vacances bretagne 5Bretagne1Vacances bretagne 4

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om den butik "merci merci"