My beauty secrets - Mes secrets beauté

Styling session med en mor – med stil!

I torsdags havde jeg en styling session med en dejlig kvinde og mor , der havde bestilt min “MOR MED STIL” pakke. Jeg vil gerne dele hendes oplevelse med jer samt vise jer,s hvordan jeg arbejder:)
Sådan foregik sessionen.

D. og jeg mødtes ved Sand Concept Store i Århus. De har nemlig en stor, flot og eksklusiv “styling room” på første etage, som er uafhængig af butikken, og som jeg bruger, når jeg skal style nogle kunder.

Sandstore1 Sand Store Århus

1) Jeg havde bedt D. om at medbringe noget af hendes tøj og accessories (smykker, sko og tørklæder). Makeup kunne hun også have taget med, hvis hun ville:-)

2) D. havde udfyldt et “stylecard” i forvejen. På denne måde havde jeg allerede en fornemmelse af hendes stil, hvem hun er samt sidst men ikke mindst fik jeg dermed vished om, hvilke størrelser D. bruger.

3) Jeg havde valgt noget tøj fra Sand butikken, som jeg brugte som inspiration til at snakke om farver, pasformer og nye sæt.
Sandstore2

Sandstore

DortheStylingSand8
DortheStylingSand11 DortheStylingSand12 Mor med stil Dorthe Styling session1

4) D. fik prøvet meget og lærte at mikse sit tøj på en ny måde…:-)D. har aldrig ejet et par farverige bukser, men hun endte med at købe et par “snake” bukser med stretch i, som hun kan bruge til alt sit tøj: pullovers, fine bluser, T-shirts og blazere samt til flade ballerinaer, høje hæle eller biker støvler…

DortheStylingSand4 DortheStylingSand5 Mor med stil DortheStylingSand3 DortheStylingSand2

5) Derefter tog vi ud at shoppe i Århus og fik samlet på god inspiration…D. kommer til at integrere to nye farver i hendes garderobe!
6) Næste stop for D.: frisøren. Her bliver D.  klippet lidt kortere (Paige) og farvet i en brun-rødlig farve…Det vil lette hendes fine ansigt og give hende mere kant…
Tak fordi D. gav mig “lov” til skrive om hendes oplevelse og til Sand concept store for deres venlighed!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My beauty secrets - Mes secrets beauté