Stylingarrangement ved en virksomhed

Stylecoach på barsel?!!?

Jeg bliver nødt til at skrive et par linier om mig og min barsel!…Mange af Jer spørger mig, om jeg snart holder barsel, og hvis ja, i hvor lang tid?!?…Svaret er nej, jeg stopper ikke helt, sådan er det når man er selvstændig stylist:)…Jeg holder i hvert fald ikke barsel før jeg føder, og efter jeg har født så tager jeg nok januar fri:) ..og måske lidt af februar…men jeg kan, uanset hvad, blive booket af private kunder, stylingarrangementer om aftener og i weekender. Så, nu er I i hvert fald informeret!.)…Så længe jeg ikke føder på scenen, mens jeg holder et foredrag eller lignende, så fortsætter jeg!…Og modebloggen med tips og inspiration holder aldrig fri…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stylingarrangement ved en virksomhed