Repetto

Street look from my hometown, Lyon

untitled (7 of 12) untitled (8 of 12) - Kopi untitled (5 of 12) untitled (6 of 12) - Kopi
Outfit: Tshirt//Envii, Pants//COS, my new bag (from Lyon)//See by Chloé, Shoes//Angulus, Sunnies//Prada

I am still high from my trip to my hometown Lyon🙂 The weather was amazing and I enjoyed every minute of my vacation in France. In this blog post, I would like to show you a couple of pictures from my hometown, so you all can see where I am coming from. I moved to Aarhus 19 years ago – and am an Aarhus by heart girl, but I still have my family in Lyon that I try to visit as often as I can. Lyon is as big as Copenhagen, and I love that place: good food, green town with to rivers, an old historic town, museums, lots of shops and a big park & zoo in the center of the city, that I call the “mini Central Park”. We usually stay at my mother’s place that is located 10 minutes by walk from this park. Here I am in my hometown, enjoy a few more pictures that I took during my trip…!

_______________

Dansk:

Jeg er stadig høj fra min tur til min hjemby Lyon 🙂 Vejret var fantastisk, og jeg nød hvert minut af min ferie i Frankrig. I dette blog-indlæg, vil jeg gerne vise dig et par billeder fra min hjemby, så I kan se, hvor jeg kommer fra. Jeg flyttede til Århus for 19 år siden – og er blevet en Århus by Heart pige, men jeg har stadig min familie i Lyon, som jeg forsøger at besøge så ofte som jeg kan. Lyon er ca. lige så stor som København, og jeg elsker dette sted: god mad, grøn by med 2 floder, en gammel historisk by, museum, masser af shopping muligheder, og en stor park & zoo i midten af byen, jeg kalder den “mini Central Park “. Normalt bor vi hos min mor i hendes lejlighed, der ligger centralt og 10 minutter gåtur fra denne park. Her er jeg i min smykke Lyon!

untitled (2 of 12) untitled (3 of 12) untitled (4 of 12) untitled (10 of 12) untitled (11 of 12) untitled (12 of 12)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repetto