Mødregruppe med stil - Workshop

Småfolk

Sma folk
Små folk Århus
Småfolk åbner en flagship store begyndelse af marts i Århus. Hvor jeg glæder mig som mor, mode – og lidt børneblogger(:) til at officielt blogge om Småfolk!. Jeg er beæret og stolt over det!. Jeg har som sagt før arbejdet i børnemoden for et par år siden, og jeg må indrømme, at jeg en gang imellem godt kan savne de opgaver jeg havde dengang som indkøber, samt den positive og glade stemning man møder i børnemoden. Derfor glæder jeg mig, til at jeg stadig væk kan bevare en fod i branchen gennem min blogging og styling, samt inspirere jer “mødre med stil”, også når det gælder om jeres små guldklumper:). Mere kommer snart her på bloggen om butikken!

Småfolk søger i øvrigt en butiksbestyrer til deres ny butik i Århus (se mere på http://shop.smafolk.dk/), så hvis du føler, at du er den rigtige til jobbet, skynd dig at kontakte Småfolk og sende din ansøgning til dem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødregruppe med stil - Workshop