Do shoes have a story?

Rudolph Care Deo // Always a new day

deo, rudolph care

Har nu købt og testet i et par dage den deo ACAI ROLL ON fra Rudolph Care…Og jeg giver 5 ? ud af 5, den er fantastisk. Jeg har normalt en meget sensitiv hud når det kommer an på ansigtscreme, deo, øjencreme, lipbalm, perfume osv. Jeg kan hurtig få hovedpine af nogle specielle eller kraftige dufter, så for mig er det vigtigt, at hudprodukter bliver neutrale i duften og er øko. Jeg har prøvet MANGE forskellige produkter og mærker gennem de sidste par år (og brugte mange penge på det:(), både danske og internationale mærker, og jeg indtil videre, er super tilfreds med Rudolph Care. Jeg bruger allerede lip balm og body lotion, og nu er jeg også blevet fan af deo Roll-on. Den har nemlig ingen duft, og jeg sveder slet ikke, hehe:)..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do shoes have a story?