Kend din tøjstil og bliv julefrokostklar! - //Brunch in Heels//

pink i AROS

P1000989

//Trøj, COS//Boyfriend jeans, H&M//Skjorte, Julie Brandt//Sko, Gestuz

//Trøj, COS//Boyfriend jeans, H&M//Skjorte, Julie Brandt//Sko, Gestuz

I dag var jeg og min pige på hyggetur sammen med en veninde og hendes mor i AROS museum i Århus. Jeg bliver aldrig træt af at besøge AROS. Vi så “pas de deux royal” udstillingen , var ved krea junior værksted, spiste frokost og gik oppe for at se regnbuen, altid en vinder i børnenes hjerte!…OG så gik vi op og ned af trapper, ned og op, og igen og igen…jeg fik i hvert fald min dagens motion og pigerne dagens højdepunkt!.

Jeg havde noget afslappet med et feminin twist på – jeans og en pink pullover…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kend din tøjstil og bliv julefrokostklar! - //Brunch in Heels//