Fashion for Girls

Påske hygge i Børne universet hos Magasin

Magasin-børn

Molo3

I går var jeg forbi Børne universet hos Magasin i Aarhus for at kigge på tøj til mine børn. Magasin holder nemlig “påskesjov” for børn i disse dage. Man kan for eksempel vinde en påskekuffert fra Molo med et gavekort til 500 kr., et bælte og noget Lakrids fra Bülow eller man kan vælge en sommerjakke fra Mini A ture.

magasin-børn1

 

 

Jeg synes, at Magasin har rigtig mange af de børnetøjsmærker, som jeg køber både til min pige (Malou, 7 år) og min dreng (Sebastian 15 måneder).  Magasins børneafdeling sælger tøjet til børn fra 0 til 8 år og fra 8 til 16 år (Pre-Teens og Teens). Og jeg kan godt lide Magasins shop-in-shop koncept.

Her kan jeg finde alt fra de danske mærker som Molo, Hummel, Wheat, MINI A TURE, Phister & Philina, Bakito, Mads Nørgaard Copenhagen,Ticket, Joha til de internationale, Scotch R’belle, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Petit Bateau, United Colors of Benetton, J by Jesper Conran. Udover tøjet, kan jeg også købe sko og tilbehør for eksempel fra Melton.

Her er nogle af de styles og mærker jeg finder spændende til min pige Malou:

Miniature Miniature1

MiniAture

Bakito

Bakito, “Très Chic”:)

Hummel

Hummel

Molo1

Molo2Molo

 TommyHilfiger

Tommy Hilfiger

Magasin

Angulus

Samt nogle fede sko  – Ballerinaer er fra Bakito, kan købes her, og sandaler fra Angulus, kan købes her.

Og her kommer mine favoritter til min baby boy!

Mads-Nørgaard

Bakito1

T-shirts fra Mads Nørgaard og Bakito

Hummel1 PetitBateau

Bodyer osv. fra Hummel og Petit Bateau 

Molo6

MoloMolo4

Fede tilbehør fra Molo

Scotch and Soda

RalphLauren

Scotch & Soda og Ralph Lauren når Seb bliver lidt større:)

Jeg var også forbi Magasins ny ammehjørne:) Så fint! Jeg kan selv huske, hvor meget det betyder, når man ammer, at man kan få fred og ro i nogle rene og lækre omgivelser!

Magasin-Ammehjørnet

Magasins-Ammehjørnet3
Magasing-Ammehjørnet2

Magasin-Ammehjørnet1

 

 

Sidst men ikke mindst fik jeg købt en børne creme fra Kiehl’s hudproduktlinie til børn – lækkert! Jeg må også indrømme, at jeg bruger denne selv på min egen krop, da den er rigtig dejlig og kun fremstillet af naturlige produkter:) – koster 175kr for 200 ml og kan købes her. Denne anbefaler jeg på der varmeste!

Kiehls

God Påske til alle jer mødre og børn med stil:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion for Girls