Mads Nørgaard til mor og til børn - med stil

På shopping tur med mig! Spring 2014 trends

Shopping tur med mig

I dag skal vi shoppe sammen!?Jeg vil vise dig de forskellige spring14 ?hits?! Som personlig shopper og personlig stylist tager jeg tit på ?inspirationstur,? for at jeg kan holde mig ?up-to-date? med de nye tendenser og på denne måde kan anbefale det bedste til mine private kunder i forbindelse med deres stil, kropsform, alder, farver der klæder dem bedst og sidst men ikke mindst deres tøjbudget!:) ER DU KLAR??Så starter vi!

Bruuns Bazaar

Billi BI

Bruuns Bazaar2

Filippa K

Gestuz2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan læse hele artiklen på:
AARHUSTOESEN.DK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mads Nørgaard til mor og til børn - med stil