Efterårsfarver: bordeaux, pink og brun

Nyt hår og lakrids choko farve

I lørdags besøgte jeg min dygtige frisør Tine Hedahl, som jeg også arbejder med når jeg har nogle makeover kunder…Mere om hende kommer snart på bloggen…I dag vil jeg gerne vise Jer mit nyt hår…og min nye farve…Farve er faktisk tæt på min “normale” hårfarve (altså den rigtige), men desværre har jeg med alder fået mere og mere gråt hår:(…Så det skal dækkes!

Tine er en af de eneste frisører i Århus, der bruger og forhandler produkter fra Bumble and bumble. Og de er lækre! Her kan I se resultater af hendes værk. Jeg er i gang med at få mere længde på mit hår, og er nu godt på vej! Dejlig choko farve jeg har fået, nu føler jeg mig klar til efteråret!

Senere hen tog vi en familietur i byen og det sidste billede er taget i Magasin foran deres lakrids chokolade væg:)…synes, det passede godt til hårfarve…

Michele ChristensenMichele ChristensenMichele Christensen

Outfit: IRO, kjole // Skindjakke, ONSTAGE // Sko, Gestuz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsfarver: bordeaux, pink og brun