H&M Conscious Exclusive Collection Spring 2014

New tattoo on my skin & new bracelet from ANNI LU

Michele ANNILU
Min outfit: T-shirt SP14, Gestuz (en francais!)//skindjakke, ONSTAGE// tørklæde (SP13),Zadig&Voltaire//Sko, Superga (SP13)//Jeans, Guess (købt i Canada for 2 år siden)// Taske, MarcbyMarcJacobs//Bælte, Margit Brandt//NYT armbånd fra ANNI LU  – så fint!

Sidste uge fik jeg en ny tatovering (ja, en der ikke kan gå væk efter en uge- som min datter siger!). Jeg har vist et par stykker på kroppen, og fik min første lavet i Lyon da jeg var 16 år. Og dengang var der ikke så mange franske piger, der gik op i tatoveringer…

Tattoo
Mine tatoveringer markerer for mig de forskellige etaper i mit liv jeg går i gennem og der blev lavet forskellige steder i verden – USA, Frankrig, Danmark og Canada.

Tattoo1

Denne gang skulle tatoveringen være “en fransk sætning” som beskriver den person jeg er, og det jeg tror på – “Regarde le ciel” (Se på himlen). Tak til Anders fra Devils ink i Århus for et godt stykke arbejde!.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Conscious Exclusive Collection Spring 2014