pink i AROS

My beauty secrets – Mes secrets beauté

Bumble and Bumble Beauty
//Shampoo & Conditioner fra Bumble&Bumble//Compact powder fra Tromborg//Neglelak  – Plum farve fra Kure Paris

Fra nu af vil jeg skrive mere om mine “secrets beauté”, da jeg også bruger det meget i mit job…Altid godt med nogle tips til makeup, hudpleje samt hårpleje.
Så vil jeg vise Jer et par gange om månede forskellige produkter som jeg selv bruger og varmt anbefaler…
Bumble&Bumble er et mærke fra New York. Produkter er fantastiske. Det er ikke så mange steder, der forhandler dem i DK – min frisør og samarbejdspartner – Tine Hedahl i Århus er en af dem, der sælger og bruger dem. Hun har arbejdet med disse produkter i mere end 12 år… Magasin sælger dem også.

Tromborg er et af de mærker jeg bruger mest hvad angår makeup. Kure neglelak er en af mine favoritter. De er rent øko, de har nogle super flotte farver, de er vand baseret og holder super godt. Mine 2 favoritmærker: APPEAL4 og KURE fra Paris. FNUG har jeg prøvet men er ikke super glad for resultater, da det ikke holder så godt efter min mening. Chanel og Dior kan jeg også rigtig godt lide når jeg bruger nogle der ikke er øko. En mini guide om neglelak får I næste gang:)…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pink i AROS