Maison Martin Margiela designer for H&M...Don't miss it!!

Monki pastel jakke…på vej til fotoshoot

grrr…det er koldt udenfor:)…og jeg kan ikke lukke min jakker længere…Så i går skulle jeg købe en jakke der dækker maven (:), men jeg ville ikke investere for mange penge i den, da jeg ikke skal bruge den mere end 2 måneder…

Jeg fandt en dejlig blå pastel jakke ved Monki i Århus, til kun 500kr:) Tænkte jeg kunne lige så godt købe den i en sjov farve, og vise mig frem i stedet for at prøve at gemme mig bag en sort eller grå jakke:) Jeg er vild glad for den, og kommer til at kunne bruge den efter jeg har født, da den er faktisk købt i min størrelse!

Billedet er taget ved Vembye Photo, hvor der blev taget nogle billeder af mig i går i forbindelse med mit “Gravid med Stil” projekt. Er ved at lave en ny flyer, der kun henvender sig til gravide kvinder…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maison Martin Margiela designer for H&M...Don't miss it!!