Gravid med stil...

Moderskab vs klædeskab?!!…Søger 3 dejlige gravide kvinder til interview

MODERSKAB VS KLÆDESKAB?!?I forbindelse med en artikel jeg vil skrive om ?gravid med stil? på min modeblog og hjemmeside, søger jeg 3 dejlige gravide kvinder (mellem 6 og 9 måneder gravid), der gerne vil få en mini gratis styling session med mig og derfor stille sig selv til rådighed med henblik på interview om deres tøjstil. De samme kvinder vil jeg gerne interviewe igen et par måneder efter fødsel. Er du interesseret, kontakt mig!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid med stil...