One night in Hamburg

Mini Underwear Guide


Magasin Lingeri1

 

Here is a Lingerie Guide I made for you with my favorites, after having tried a “bra fitting” session at Magasin du Nord, Aarhus. I always have been keen on lingeri, and I used to spend a lot of money on it as I was a bit younger without any kids:) But now I must say, that I prefer to go for the more practical, cosy, easy to wear lingeri at a good price! Though with still a feminine touch! I normally buy my lingeri in France (large choice), and in Magasin du Nord  because they have a lot of different brands and a very good service – you can book a bra fitting so you are sure you buy the right size and form. I also buy my underwear on their webshop (easy when I already know my size and what suits me).

Anyway, what I normally do, is to mix and match the different styles and natural colors. And when I come home, I always jump in my loungewear!
My favorites from Magasins shop are described below in Danish.

____________

Dansk:

Her er en “Lingeri Guide” jeg har lavet til Jer efter at have prøvet en “bra fitting” session på Magasin du Nord, Århus. Jeg har altid været en stor fan af lingeriet, og inden jeg fik børn plejede jeg altid at bruge en del penge på fint og eksklusivt lingeri 🙂 Men nu må jeg sige, at jeg foretrækker at gå i noget lidt mere praktisk, “hyggelig” og sporty undertøj og til en god pris, selv om, jeg stadig kan lide det feminint touch! Jeg normalt køber mit undertøj og lingeri i Frankrig (stort udvalg), og i Magasin du Nord, fordi de har en masse forskellige mærker og en meget god service – du kan bestille en “bra fitting”, så du er sikker på at du køber den rigtige størrelse og form!. Jeg køber også på deres webshop (det er jo nemt, når jeg allerede kender min størrelse, og hvad der klæder mig).  Anyway, hvad jeg plejer at gøre, er at mikse og matche de forskellige styles og naturlige farver. Og når jeg kommer hjem fra arbejde hopper jeg altid i mit “loungewear”.Lingeri Guide

1. Nat Skjorte//Magasin – købes her.

2. Calvin Klein panties – købes her.

3. Sort blonde BH//Magasin  – købes her.

4. Hue//Magasin – købes her.

5. Strop Top//Magasin – købes her.

6. Uld knæstrømper//MP Denmark – købes her.

7. Trekant BH/Calvin Klein – købes her.

8. Shorts//Magasin – købes her.

9. Blonde BH//Magasin – købes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One night in Hamburg