EVENT: stylingaften for kræftramte kvinder, Natur Skøn butik i Århus

Styling session med en kunde – Learn how to dress up and dress down

Ditte, frisør og makeup artist og jeg har lige lavet en mini makeover på en kunde. Katrine har fået tips&tricks til håret og makeup, samt til hendes tøjstil. Jeg har “leget med” at dresse hende op og down med kun et par nye busker:)

Katrine havde lidt af sit tøj med, og jeg havde valgt lidt tøj fra Mariané Mode i Brædstrup, hvor Ditte har sin frisør salon. I ser nu 4 billeder af Katrine med 4 forskellige måder at bruge de nye bukser (fra Gustav) på. Dog mangler det lidt accessories til at lave de forskellige sæt færdige, vi mangler jo en shopping tur sammen:)

Katrine har klassisk kerne og dressed up til hverdag

 

Katrine er stadigvæk 100% klassisk, klar til at tage på arbejde. Men med nye sko og taske

Katrine er dressed up til en aften på restaurant. Hun er klassisk og feminin med høje hæler og pels top. Hun mangler lige en skind jakke og en sort clutch som taske

 

 

Katrine er klassisk og afslappet med det look.

Derudover har vi snakket om, at Katrine skal skifte briller…På sidste billedet har Katrine fået “smoky eyes” og håret sat op til en aften med veninder:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: stylingaften for kræftramte kvinder, Natur Skøn butik i Århus