Street look from my hometown, Lyon

Meet the stylish Fashion blogger, Carolanne from Heels on Gasoline

untitled (2 of 4)

French blogger

As I was in Lyon, I met one of the French Fashion bloggers that inspires me: Carolanne from Heels on Gasoline – one of the coolest blog name I know!:); She was exactly as I had imagined; a beautiful  and cool feminine girl with a rock and roll attitude:)…Carolanne is an international girl with great ambitions – she was coming back from News York, and was intending to soon move abroad again, and I like that!. She has the same school background as I have, and we had many things to talk about over a good french cup of coffee..so many that I forgot all about my next appointment…! I felt that you could have talked for hours about the blogging world & of course FASHION.

You can meet Carolanne and discover her many great fresh and cool looks on her blog as well as follow her as I do on her instagram: @carolanneroux

_____________

Dansk:

Da jeg var i Lyon, mødte jeg en af ??de franske mode bloggere, der inspirerer mig: Carolanne fra Heels on Gasoline – en af ??de fedeste blog navn jeg kender :);! Hun var ligesom jeg havde forestillet mig; en smuk og cool feminine pige med en rock and roll attitude:) … Carolanne er en international pige med store ambitioner – hun var på vej tilbage fra News York, og vil snart flytte til udlandet, “that’s the kind of attitude” jeg kan lide!. Hun har den samme skole baggrund som jeg har, og vi havde mange ting at tale om over en god fransk kop kaffe..so mange, at jeg glemte alt om min næste aftale …! Jeg følte, at vi kunne have talt i timevis om bloggens verden og selvfølgelig MODE.

Du kan møde Carolanne og se hendes mange store friske og cool looks på hendes blog samt følge hende, som jeg gør på hendes Instagram:@carolanneroux

untitled (4 of 4)

 Outfit: Jacket & Top//Magasin du Nord, Skirt//HM, tights//COS, Sunnies//Prada, Necklace//LuluBadulla, Shoes//Angulus

Photo credit: Carolane Roux

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street look from my hometown, Lyon