Styling session med en mor - med stil!

Lang strik cardigan fra MOSS Copenhagen

Michele ChristensenMichele Christensen
//strik cardigan, Moss Copenhagen//Lang T-shirt, Gestuz//Sort trøj, Zara//Skindbukser, ONSTAGE//Sko købte i Rom i September//

På vej til biografen med min kæreste i lørdags…Vi så “Kvinden i buret”. Jeg har ikke læst bogen (endnu), og derfor havde jeg ingen forventninger til filmen som sådan. Jeg synes, at både filmen og skuespillerne var fantastiske. Jeg elsker krimier, og kan aldrig få nok af dem”:-) Jeg er selv “en lille detektiv” som min kæreste tit kalder mig. Jeg tror bare, at jeg er typisk meget nysgerrig, kan “mærke” meget, og har interesse for verdenen omkring mig, også de ting man ikke altid kan forklare..
Nok om det. Den aften havde jeg ikke lyst til at gøre “så meget” ud af min outfit, og vil mest være afslappet og brugte mit “lag på lag” trick:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styling session med en mor - med stil!