Kjole fra Iro

IRO kjole IRO kjole Iro, kjole, michelechristensen

Jeg har købt en kjole fra Iro – et fransk mærke – der oplever mere og mere succes i Danmark. Mærket er lidt dyrt, men det er værd! Pasform, stil og kvalitet er fantastiske!…Den kjole købte jeg for 2 uger siden, og jeg har haft den på allerede 4 gange. Jeg kan bruge den til alt: indkøb, møder, fotoshoot (more to come lige om lidt på bloggen), eller i hver dagen med nogle sneakers på.

Jeg har købt kjolen ved Alrø&Høgh i Århus. Iro kan også findes ved Strøm i København eller på Strøm eshop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *