En julegave du kan bruge resten af dit liv og en gratis shopping tur med mig!

Juleønsker…Père Noël, jeg ønsker mig…

Her er min ønskeliste til Jul…Lidt til mig, og lidt til mit hjem:)

1. Acne T-shirt – 2. Eau de Parfum, Love fra Chloé – 3. Wesco, retro brød kurve – 4. American Vintage silk top – 5. Royal Copenhagen krus – 6. Louise Roe pude “New York” – 7. Essie neglelak “Miss Fancy Pants” – 8. Pantone eller Macaron cover til iphone

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julegave du kan bruge resten af dit liv og en gratis shopping tur med mig!