Dark night in Rome

Jeg er som jeg er!

weekend2
skindjakke,ONSTAGE//Tørklæde, Zadig&Voltaire//Bluse, Caroll//Jeans, Acne//Sneakers, Sandro…de ligner dem fra Isabel Marant, men koster ikke så mange penge:-)

I går var vi på legepladsen…og sådan så jeg ud. Ja, jeg går op i moden, og det er vigtigt for mig, at være tro mod min stil. Jeg er passioneret af tøjet og elsker at style mennesker. Dog er jeg ikke “addicted” til modeverdenen. Jeg har altid kunne bevare en slags distance til den. Jeg er en del af den og alligevel ikke. Jeg har ikke altid arbejdet i modebranchen, har været IT underviser og projekt koordinator inden jeg kom tilbage til modebranchen. Det er vigtigt for mig, at rejse “væk” fra vores samfund en gang i mellem, og tage til andre lande, eller i junglen, for at mærke mig selv og opleve andre kulturer og folket – nogen der overlever og kender intet til vores forbrug. Jeg går uden uret til hver dag. Tiden, aftaler og tidspunkter skal nok fange mig. Og jeg har min Iphone til at tjekke hvad klokken er!..

Jeg ejer intet tøj, tasker eller sko fra dyre mærker som Chanel, Dior, Gucci, Balenciaga eller Louis Vuitton. Jeg har aldrig shoppet på net-à-porter.

Kan man så se godt ud og være stilfuld uden at gå i dyre mærker?…Ja! Bestemt! Det blev jeg bekræftet i, da jeg gik i Rome, og så en flot pige efter den anden… Huskede jeg dem fordi de havde dyrt tøj på? Eller fordi jeg blev inspireret af deres udseende, personlighed, stil og energi?…Jeg kender svaret!…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark night in Rome