Vind en VIP billet til FINDERSKEEPERS i Aarhus!

Interview with Sarah B, Fashion Editor for Note Magazine

Note Mag2
Note Mag3-3

Note Mag4

As you probably already know, you can now buy a new national Danish Fashion and Lifestyle magazine, Note MagazineI really enjoy reading this new magazine, that goes in depth with articles and interviews; Note Magazine has an international touch that I as a French like, and the layout is inspiring! And just to make it better, the magazine is primarily based in Aarhus:)

I have interviewed their stylish, passionate, grounded and inspiring Fashion Editor, Sarah Bojesen a beautiful morning in Aarhus, read my interview with her. The interview is in Danish.

_____________

Dansk:

Som du sikkert allerede ved, kan du nu finde et nyt nationalt dansk mode og livsstil magasin på hylderne, nemlig Note Magazine. Jeg nyder virkeligt at læse dette nye magasin, der går i dybden med artikler og interviews; Note Magazine har et internationalt touch, som jeg kan lide, og layoutet er lækkert og inspirerende! Og desto bedre bladets team er primært placeret i Århus 🙂

Jeg har interviewet deres stilfulde, passionerede, inspirerende og grounded moderedaktør Sarah Bojesen på en smuk morgen i Århus. Her kan du læse mit interview med hende. Interviewet er på dansk:

Sarah, vil du fortælle mig lidt om dig selv og din baggrund?

Jeg er uddannet beklædnings designer fra TEKO i Danmark. Under mit skoleforløb studerede jeg bl.a. mode i Italien og boede i New York for en stund, hvor jeg arbejdede for Camilla Stærk gennem min praktik. Da jeg var færdig på TEKO flyttede jeg til London, hvor jeg læste et semester på Central St Martins School of Art and Design. Efter at have afsluttet min uddannelse og være flyttet tilbage til Danmark, arbejdede jeg som chef designer for Minus i Aarhus. De sidste par år har jeg været selvstændig freelance stylist, og gennem det seneste halvandet år været repræsenteret af Unique Models som artist. I januar blev jeg tilbudt stillingen som moderedaktør for NOTE Magazine. Et tilbud som jeg ikke kunne modstå…

Hvad kan du bedst lide ved dit job som Moderedaktør og Stylist?

Jeg nyder opbygge en visuel historie, et univers eller en stemning som jeg får oversat i det tøj jeg vælger at vise i Note. Som moderedaktør går jeg efter inspirere læseren fremfor at guide, og gør en dyd ud af at fremvise både den danske, men også den internationale mode på en måde, hvor at stil ikke nødvendigvis er lig med et bestemt prisleje.

Sarah, hvad er din stil?

Min stil er meget skandinavisk, minimalisktisk og enkel med et klassisk touch  – derudover henter jeg ofte inspiration i herrens garderobe.  Jeg kan godt lide at blande nyt med genbrug, mærkevarer med highstreet – som for eksempel Zara. Mine efterårs favoritter er nok turtle necks, strik og store frakker…

Hvilke blade/magasiner læser du udover Note Magazine?:)

Jeg læser den svenske StyleBy og bliver altid inspireret af Porter Magazine og Rika Magazine.

Sarah, hvad er du god til? Og hvad er dit livs motto?

Jeg er god til at følge min mavefornemmelse – “When life gives you lemons, make lemonade”

Tak Sarah for et godt interview!

Note Mag3-4

Note Mag3-5

Note Mag3-2Note Mag3-6

Foto Credit: Très Fashion

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en VIP billet til FINDERSKEEPERS i Aarhus!