Aarhus, an afternoon

I Love “Øko”…From H&M Conscious Exclusive

HM Conscious
HM Conscious1

Jeg har lige modtaget disse to styles fra H&M Conscious Exclusive collection som jeg har købt på H&M webshoppen. Jeg synes, at de er SÅ fine! Kvaliteten er 100% “recycled”, og det kan jeg godt lide. H&M kalder det “Post Consumer Waste”. På mit niveau kan jeg gøre en lille forskel ved at købe lidt mere “øko tøj” som også har en smart design. Mere af det tak!…fra H&M men også fra andre mode virksomheder!:)

Disse to styles overvejer jeg at tage på til et meget spændende event jeg skal til i Maj måned. Mere om det vil jeg ikke afsløre endnu:)…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus, an afternoon