Småfolk

Hermes scarf – Le carré d’Hermès

Hermes scarf
Jeg ligger syg i min seng i dag…og drømmer om en “carré d’Hermès”. Hermes tørklæde er en af de Spring trends. Specielt de små tørklæder, man kan binde omkring halsen. Tja, de er ikke billige, men de små er dog “ikke” så dyre (120 euro) som de andre. Jeg har sendt min mor på kig efter en lille “carré d’Hermès” til mig i en Hermes butik i Lyon, da jeg synes, at Hermes online shop ikke har så mange at vælge i mellem…Indtil da drømmer jeg bare videre:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Småfolk