Friday's inspiration

Halls Of Fashion, luxury second hand market in Aarhus

Halls Of Fashion Halls Of Fashion1

Nyt second hand design- og vintagemarked starter i Aarhus! Lucky me! Jeg har en “kultur” for second hand, vintage fund, bagagerumsmarkeder osv. Hvert år (en eller to gange om året) sælger jeg noget af mit tøj, bolig tingene samt børnetøjet på marked. Jeg elsker det og er vokset op med en fransk mor, der også gjorde det:)

Piger, Fashionistaer, I kan glæde Jer til “Halls of Fashion”!
Halls of Fashion er Danmarks nyeste design- og vintagemarked for second hand tøj, sko, tasker og andre accessories til kvinder. Det allerførste marked i rækken løber af stablen søndag d. 30. marts på Centralværkstedet i Aarhus. Alle sejl er sat ind for at skabe en forrygende oplevelse for fashionistaer med hjerte for design og vintage, som gerne vil sælge ud af skabsguldet eller gå på jagt efter nye musthaves i de ca. 100 stande.

Halls Of Fashion 2

Hvor, Hvornår og Hvordan?!
– Aarhus, 16. Location: Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C. Entré: 35 kr.

– For sælgere med mere end en håndfuld skabsguld, er det muligt at booke tre forskellige størrelser stande, som alle kan deles af op til to personer. Prisen for en stand ligger mellem 400 og 600 kr og bookes direkte på hallsoffashion.dk.

– Du kan også bruge Fashion Børsen til at hjælpe dig med at sælge dit tøj!:

Halls of Fashion skiller sig desuden ud fra andre second hand markeder ved at tilbyde brugerne at sælge deres varer for dem. Nemlig igennem tillægskonceptet Fashion Børsen, der henvender sig til brugere, der ikke har nok varer til at booke en hel stand selv. Her tager Halls of Fashion kun 30% af købssalget i kommission, hvilket er markant lavere end fx butikker, der yder en lignende service.

Tjek også Facebook: www.facebook.dk/hallsoffashion samt Facebookevent for næste marked i Aarhus: https://www.facebook.com/events/212426078947590/

Jeg håber på, at vi ses derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday's inspiration