On my way to Sustainable Fashion Show

Getting ready for Elle Style Awards

ELLE-tilbehørTomorrow night I will be attending the Elle Style Awards in Copenhagen! I am looking SO MUCH forward to it! So exciting!..Today I am getting ready packing my outfit…Here is some of the accessories I am going to wear for the big night:). My clutch from Maanii and my shoes in a beautiful Nude color from MOSS Copenhagen.

——————————————————————————————–
I morgen aften skal jeg til Elle Style Awards i København. Og jeg glæder mig vild til det! Jeg er startet med at pakke, og her er et par tilbehør jeg skal have på: min clutch fra Maanii og mine sko fra MOSS Copenhagen!

See you tomorrow in Copenhagen on instragram: fashion_selon_michele

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my way to Sustainable Fashion Show