A beautiful evening at Naturskøn!

Getting an haircut at Magasin du Nord


Frisør8
During sommer, I have been testing the hairdresser, Stuhr, at Magasin du Nord in Aarhus for you!. Stuhr is an exclusive hairdresser, based in Copenhagen; and the only place in Aarhus where you can find this salon is at Magasin. Stuhr uses only products from the very exclusive French brand Kérastase. As a French girl, I have been using Kérastase products for many years; my favorite hair care products so far are from Bumble & Bumble, Davines, Kérastase, Klorane (Fransk & øko, sælges i Apoteker) & Soulglow (eco friendly). You can buy Kérastase products in Magasin:)

____________

Dansk:

Jeg har testet frisøren, Stuhr for Jer hos Magasin du Nord i Århus. Stuhr er en eksklusiv frisør, der er baseret i København; og det eneste sted i Århus, hvor du kan finde denne salon er hos Magasin. Stuhr bruger det meget eksklusive franske mærke Kérastase. Som en fransk pige, jeg har været ved hjælp af Kérastase produkter i mange år; min favorit hårplejeprodukter hidtil er fra Bumble & Bumble, Davines, Kérastase, Klorane (Fransk & Øko, SÆLGES I Apoteker) & SOULGLOW (øko venlige). Du kan købe Kérastase produkter hos Magasin.

Frisør

Frisør6

Frisør9

Frisør10

Dansk:

Sturhs frisøren er rigtig dygtig og erfarne; hun fik mig til at føle mig hjem:) Hun har arbejdet for Stuhr i mange år! Hun gav mig en hår maske, der gjorde mit hår meget skinnende og efter hendes klipning har mit hår fået et “lettere” look!

Hvis du ønsker at booke en tid hos frisøren, kan du gå online her på Stuhrs online booking eller ring til Magasin i Århus og bede om frisøren! Det skal helt sikkert prøves! Lækker oplevelse!

Her kan du se resultatet:)

Frisør5

 

Jeg fik også købt et super produkt fra Kérastase til at beskytte mit hår når jeg vil glatte det!

Frisør7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A beautiful evening at Naturskøn!