Baby Blue Scarf

Fringes on shoes

Angulus

 

Angulus-2

 

I am crazy about my new loafers from Angulus, with fringes on top! I am using them every single day! They are cool and at the same time elegant, and so comfy! People are stopping me in shops to ask me where I bought them:). I normally buy shoes from Angulus for my kids, but I think that the woman line is so cool too – nice design and very good quality; and I could actually could choose many of them!

I bought them on Angulus webshop here🙂

______________

Dansk:

Jeg er vild med mine nye loafers fra Angulus, med frynser på toppen! Jeg bruger dem hver eneste dag! De er cool og samtidig elegante og så comfy! Folk stopper mig i butikker for at spørge mig, hvor jeg købte dem :). Jeg normalt køber sko fra Angulus til mine børn, men jeg synes også at deres dame sko er også vild god – fed design og god kvalitet; jeg kunne faktisk kunne vælge mange af dem!

Jeg købte dem på Angulus webshop her 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Blue Scarf