Kjole fra Iro

Do shoes have a story?

 

P1000231 P1000229 Aldo

Kan sko fortælle en historie? Kan sko fremkalde nogle minder?…Det er det emne jeg har valgt at skrive om i min kommende artikel på karrieremor.dk. Og jeg er i fuld gang:)…Jeg har valgt at illustrere min artikel med disse sko. Dem har jeg haft i mange år (10 tror jeg)..og dem er jeg stadigvæk vild med. De er købt i en Aldo butik i USA og minder mig altid om den glade tid. Jeg havde dem på i går da jeg skulle til et vigtigt møde med modevirksomhed OnStage. Og det blev et godt møde!:)…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole fra Iro