Brunch at Café Juliette

David Bowie Leather Jacket & Won Hundred

 

Michele Christensen

The other night, I was invited with other sweet bloggers from Fashion Unit, to discover the Won Hundred Pre-Spring 15 collection at the Won Hundred shop in Aarhus. I had already seen the Pre-Spring/Spring collection last August at the Won Hundred 10 year-anniversary in Copenhagen during Copenhagen Fashion Week. I fell already in love with that collection back then.

I am normally a big fan of Won Hundred, but this collection is even more special to me, cause it is inspired by David Bowie! And David Bowie is from my time as I was a teen; I could listen for hours to his music, and I love his personality and style. Black&White, clean cuts, Stardust look, androgynous lines…I am sold! Here is my favorite look from that evening: a black leather jacket with a perfect edgy collar, a t-shirt with diagonal stripes and white sneakers. The pants are mine, and are from Filippa K. They give a more casual touch to my look.

_________

Dansk:

Den anden aften var jeg inviteret til at se Won Hundred Pre-Spring/Spring 15 kollektion på Won Hundred butik i Århus, sammen med andre bloggere fra Fashion Unit. Kollektionen kendte jeg lidt i forvejen, da jeg allerede havde set den tilbage i august på Won Hundred 10 år-jubilæum til Copenhagen Fashion Week. Fantastisk kollektion!

Jeg er normalt en stor fan af Won Hundred, men denne kollektion er endnu mere speciel for mig, fordi den er inspireret af David Bowie! David Bowie er fra min tid da jeg var en teenager; Jeg kunne lytte i timevis til hans musik, og jeg elsker hans personlighed og stil. Black & White, rene snit, Stardust look, androgyne linjer … Jeg er solgt! Her er min favorit look fra den aften:

en sort læderjakke med en perfekt edgy krave, en t-shirt med diagonale striber og hvide sneakers. Bukserne er mine, og er fra Filippa K. De giver en mere afslappet touch til mit outfit.

__________

Psst…Hvis du kigger forbi Fashion Unit her, kan du deltage i konkurrencen om at vinde en mega god basic t-shirt og et par fede bukser fra Won Hundred. Der trækkes en vinder den 10. januar!


P1040926
P1040940 P1040945 P1040951 P1040952 P1040953

 

Tak til Mia for de fede billeder af mit outfit:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch at Café Juliette