To Rome with love...

Dark night in Rome

Beklager men i mit sidste opslag har jeg stavet “Rom” forkert:))…Det gik lidt for stærkt og det var sent om aftenen.!…Tænkte jo på dansk og skrev på engelsk…

Her får I et par billeder af en aftenstemning på vej hjem til hotellet efter et par glas vin og god mad:)

Når jeg taler om stil med mine kvindelige kunder taler jeg tit om, hvordan man kan være feminin uden at det “bliver for meget”. Her er min måde at være feminin på, uden at jeg skal føle mig for “pæn”! Baggrund var oplagt i Rom: en hvid fiat 500, magen til den min far havde i mange år da jeg var lille…Billederne er ikke super skarpe, men det giver en god idé af den følelse jeg vil beskrive.  Kjolen er jeg vild med – den er fra Gestuz og kommer i butikkerne lige om lidt,(!) læderjakke og clutch er fra OnStage og findes nu i butikkerne. Sko er fra Zara.

P1000788

Michele Christensen P1000793 P1000798

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To Rome with love...