Event med Vanessa Bruno i København

Copenhagen Fashion Week – my looks

DSC00250 DSC00254
Coat, Gestuz//Hue og handsker, H&M//Skind bomber jakke og taske, ONSTAGE//Skjorte, Gestuz//Jeans, Acne Studios//Sko, Sand Copenhagen//Ear cuff, Rebekka Rebekka.
Nu er jeg vendt hjem efter en kold, men spændende modeuge i København som moderedaktør for Aarhustoesen.dk! Her kan du se mere af min dagbog under modeugen, samt et par af de spændende øjeblikke, mine looks og et glimt fra mine yndlingsshows…
Denne dag var det også min fødselsdag – ja, jeg blev 39 år, og selvom jeg ikke var hjemme, blev jeg fejret af mine rigtig gode venner om aftenen:) Fantastisk dag fyldt af gode oplevelser og minder!
untitleduntitled
Fik to små armbånd af min veninde fra &otherStories, der matcher min lille diamant bracelet perfekt samt min sølv armbånd fra RebekkaRebekka🙂
————————————————————————————————–
I just got back from a very cold, but exciting Fashion Week in Copenhagen as a Fashion Editor for aarhustoesen.dk. Here can you see more of my looks, of my favorite shows as well as my Fashion Week diary.

I have also been celebrating my birthday under the Fashion Week (39 years!), and even though I was not together with my family that day, my great friends I was staying at celebrated it with me in the evening. Cake and presents I got as well:) All in all a great day!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event med Vanessa Bruno i København