Copenhagen fashion week diary

Copenhagen Fashion Week diary – Custommade

Custommade (7) Custommade (3)Custommade (2) Custommade (6)Custommade (5) Custommade (4)

custommade

 
Sidste weekend var jeg på inspirationsturen ved modemesse i København. Jeg så mange gode kollektioner til næste spring, og en af dem var fra Custommade. Jeg er selv fan af Custommade, da jeg synes, at mange af deres styles rammer min stil godt: feminin, elegant samt afslappet. Jeg falder altid og typisk for deres bluser (tit silke bluser), toppe og strik cardigans. Kvalitet er altid i orden, og holder i mange år. Denne gang faldt jeg også for deres bukser, shorts og nederdele!… Et par billeder fra nogle af de bedste styles jeg så. Men det var faktisk mange flere at vælge i mellem:)…

michele christensen2

Og her får I et billede af mig på vej ud til messe, taget med min iphone…hmmm…måske ikke den bedste kvalitet, men bedre end ingenting:)…Næste mærke i næste episode: Julie Fagerholt – Heartmade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen fashion week diary