Monki pastel jakke...på vej til fotoshoot

Butik Clara H…i Risskov

Clara H er en rigtig hyggelig og spændende butik i Risskov med tøj til børn og kvinder. Her kan man købe man tøj, accessories og hudpleje produkter man ikke finder alle steder!:) Butikken har tøjmærker til kvinder som Miss Miss, Mosh Mosh, Kudibal, Lolly’s Laundry, Verivinci men også Found by Clara H, deres eget. Clara H har også en online shop med gratis fragt(!). Gode priser, god stemning og god service!..Klik her for at besøge deres facebook side med de seneste nyheder og gode tilbud.

Jeg besøgte butikken i torsdags, og her er et par gode styles jeg anbefaler. Jeg købte selv en strik trøj fra Found by Clara H til 499,95kr, som jeg skulle have på til et fotoshoot senere denne dag. Jeg købte også nogle lækre hudprodukter fra Karmameju.

Og mit eget køb:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monki pastel jakke...på vej til fotoshoot