Aarhus' største modeshow nogensinde

Brunch in Heels & Smokey Eyes!

Smokey eye

Torsdag den 28 november fra 10-13 i Århus holder jeg “Brunch i Heels” sammen med Patricia Richter. Kom og høre om tøjstil, samt få inspiration til dine julefrokost outfits samt tips til en lækker makeup og smokey eyes!:_)…Du får også mulighed med at netværke med nogle andre spændende kvinder mens I spiser en super lækker brunch! I får også en spændende eksklusiv ?goodiebag? eller gave med hjem.

Du kan nå at melde dig på: Brunch in Heels!

Jeg vil understrege, at jeg ikke retoucherer mine billeder, faktisk åbner dem aldrig i Photoshop! Det er vigtigt for mig, at vise Jer tips&tricks til makeup uden retouchering. Det er også vigtigt for mig at være ærlig og ægte. Det sætter mine kunder typisk meget pris på!:-)

Smokey eyes

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus' største modeshow nogensinde