Mit næste køb...

Besøg hos skindhuset ONSTAGE…Se Spring2013 lækre nyheder

Som stylist og kunde er jeg en stor fan af ONSTAGE skindtøj. I mit job møder jeg mange kunder, der er vilde med deres produkter, samt butikker der sælger ONSTAGE med stor tilfredshed. Alle er altid så glade for det smarte og tidløse design samt den perfekte kvalitet til en fornuftig pris. ONSTAGE har siden starten i 1993 arbejdet for at levere ?lækkert modetøj i skind, der kan supplere modekollektionerne ude i butikkerne?. Det gør de med to hovedkollektioner årligt og to mindre mellemkollektioner.

I forbindelse med at børsen kårede skind-huset ONSTAGE som Gazelle virksomhed i 2012, besøgte jeg dem sidste december for at skrive en artikel om det spændende firma til min modeblog.  I Januar 2012 er ejerkredsen blevet udvidet med to nye ejere. Samtidigt går Karsten Lund ind som ny adm. direktør efter medstifter Knut Sejten, mens Henrik Theilbjørn bliver formand for en nystiftet bestyrelse. ONSTAGE ejes herefter af stifterne Gitte og Knut Sejten samt af Karsten Lund og Henrik Theilbjørn i fællesskab.

Ja, ONSTAGE vækster som modevirksomhed under krisen!..Og efter mit besøg, forstår jeg godt, hvorfor den gør det!

Lige da jeg trådte ind i huset, blev jeg imponeret over det skind univers. Stemningen er god, hyggelig, og jeg følte mig hjerteligt velkommen, som en del af en stor familie. Alle i denne virksomhed virker søde, rare, smilende og meget nede på jorden. Jeg faldt også for firmastilen – lige mig. To rigtig flotte showrooms, i sort, brun og hvid med skandinavisk design blandet med lidt inspiration fra østen, som jeg selv har derhjemme efter et par rejser til Thailand? Alt virker tjekket og gennemtænkt på en ?jysk? varm måde? Det er ingen tvivl om, at folk der arbejder her brænder for det de laver.

ONSTAGE

Og så fik jeg lov til at se Spring 2013 kollektionen? røre og dufte skindtøj? Hvor er dette tøj bare lækkert!! Udvalget er bredt, detaljerne er så fine, og sikke mange spændende farver! Udover de klassiske skindfarver som beige, brun, grå og sort, bliver der også tilbudt nogle spændende pangfarver som pink, grøn, lilla, blå osv? Sikker mange forskellige snit fra det feminine, klassiske til det rå og afslappet. Skindbusker, er helt fantastiske? bløde med lidt strech, for at det føles behageligt at have på. Jeg kunne købe hele sortimentet! Tilbehør og lidt pels (er vild med en lyserød vest) afrunder kollektionen med nogle fede tasker og bælter.

Enhver kvinde ung, slank, mor, gammel eller buttet kan finde et produkt, der får hende til at føle sig lækker og trendy og lige passer til hendes personlige tøjstil! Kvalitet, unik design, perfekt pasform (3 forskellige størrelser: slim, regular og large) giver ekstra selvtillid og en super oplevelse til en ?kvalitetsbevidst kvinde, der sætter pris på detaljen og ønsker at føle sig eksklusiv med lidt kant?

Jeg forstår godt, hvorfor ONSTAGE i dag er en af Danmarks førende indenfor sin niche som leverandør af trendsættende skindjakker, bukser, nederdele, kjoler og tasker. Det er fordi, at forbrugeren altid er i fokus, og alt der bliver designet, udviklet og produceret er lavet med hjertet. En af virksomhedens værdier er at passe på miljøet og dets medarbejdere. Kunder, ansatte og ejere af virksomheden skal kunne sove om natten.
?Vi lytter meget til kunderne og gør meget ud af samspillet mellem design og salg, for på den måde kan vi se lidt længere frem i skakspillet end de fleste andre. Du skal kende dit marked, så du ved, hvad du producerer til,? siger Knus Sejten. Både han og partner, hustru og medgrundlægger Gitte Sejten er oprindeligt butiksuddannede og er den vej rundt vant til at tænke i slutbrugerbaner og i, hvad der skal til for at skabe produkter kunderne vil have, og som sidder rigtigt på kroppen.

I året fejrer virksomheden 20 års jubilæum. 20 år med succes, og trofaste værdier! And many many years to come yet? er jeg sikker på! Så et stort tillykke med fødselsdagen!

Her kan I se mine favoritter fra Spring 13 kollektionen!

onstage_viborg_ 9036 onstage_viborg_ 8932 onstage_viborg_ 8870 onstage_viborg_ 8443 onstage_viborg_ 8508 onstage_viborg_ 8645 onstage_viborg_ 8998 onstage_viborg_ 8835

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit næste køb...