Birthday & friends

Aarhus, an afternoon

Michele Aarhus Michele2

En eftermiddag i Aarhus, hvor jeg og med god veninde, R. fik tapas og vin ved Canblau restauranten, fik shoppet lidt tøj til Sebastian ved Småfolk butikken, og gik en tur i det smukke Aarhus.

Min outfit: Skindjakke, Onstage Collection//lysegul cardigan, Magasin, kan købes her//Top, COS//Bukser, Nümph//Bælte, Pieces//Scarf (old), Margit Brandt//Nye super cool Stella Mc Cartney sneakers fra Adidas, kan købes her.

Adidas

Samarbejdet mellem Adidas og Stella McCartney startede i 2004 og har resulteret i stilfulde og moderigtige sportsklæder, som holder samme høje standard som resten af sortimentet fra Adidas, men med Stellas eget touch.

Du kan stadig væk nå at købe dine adidas outfit og sneakers  bl.a. fra Stella mcCartney på Zalando, og få 15% rabat på alt fra Adidas ved at bruge følgende rabat kode: ADIDASDK. Du har til på torsdag!:) Don’t miss it!:)

Rabatkoden er gyldig fra 14.04.2014 til og med 17.04.2014 ved køb af produkter fra Adidas | Minimum køb 1000 kr. | Rabatkoden kan kun benyttes én gang og kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller bruges på nedsatte varer | Kan ikke genbruges ved returnering.

aarhus Småfolkpåske1 Småfolk Aarhus Aarhus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday & friends