Thi Thao X Très Fashion

A break at Emmerys

Tres Fashion

OliviaA break at Emmerys Guldsmedsgade i Aarhus with Olivia during Chritsmas holidays. Time for a break, time to catch up and time to plan new Fashionable activities together:)…Emmerys is often my pitstop when I need to reflect, think & meet with friends or business partners. The energy and the atmosphere of this place hase always been good to me, I never get tired of it. Somehow this cafe has been following my life for many years, from the young me, the single girl with no kids, the married woman, the mum on maternity leave to the business woman:) 

I am wearing my new pullover from Filippa K (Christmas gift from Mr K.) together with my favorite blue shirt from COS. It gives a classic look.

____________

Dansk:

En pause ved Emmerys Guldsmedsgade i Aarhus med Olivia. Tid til en pause, tid til at “catch up” og tid til at planlægge nye mode aktiviteter sammen:) … Emmerys Guldsmedsgade er ofte mit pitstop, når jeg har brug for at reflektere, tænke og mødes med venner eller/og samarbejdspartnere. Den energi og atmosfære på dette sted er altid gode og positive; jeg nyder det hver gang!. Denne cafe har været en del af mit liv i mange år, fra den unge mig, den single pige med ingen børn, den gifte kvinde, den mor på barsel til den business kvinde 🙂

For resten har jeg mit nye pullover fra Filippa K (julegave fra K.) på, sammen med min favorit blå skjorte fra COS – et klassisk look, som jeg altid kan lide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thi Thao X Très Fashion