Makeovers...Kvinde, sådan styler du din mand!

Stand by…barsel…but soon i’ll be back!!

Jeg beklager…jeg har ikke været god til at skrive på min blog eller give Jer nogle nyheder de sidste par uger…Jeg vil så gerne og have så mange ting jeg vil gerne skrive om, MEN jeg har simpelthen ikke har haft tid og energi til at gøre det…Dårlig undskyldning vil I sige…

De sidste par måneder har været lidt hektiske! Jeg er jo på barsel, arbejder en del om aftener og i weekender, og har været i Frankrig et par uger med min kæreste og familie.

Jeg har dog været god til at holde dem der følger mig på instagram opdaterethttp://instagram.com/#michelestylecoach

Om et par uger har jeg sommerferie, og når jeg kommer tilbage, så er min barsel faktisk allerede slut. Jobbet skal jo passes, og selvom jeg kommer til at savne min lille engel, så er det også godt for mig (og Jer der følger mig), at jeg kommer for alvor i gang! Jeg vil skrive på min blog flere gange om ugen, og dele noget inspiration med Jer:)..

Så nej jeg svigter Jer ikke…I august skal jeg til modeugen–to dage i København udne børn…og jeg glæder mig vild til det!….skal nok hente så meget inspiration til Jer som muligt!

Kan I have en rigtig dejlig sommer! Bonnes vacances!

mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeovers...Kvinde, sådan styler du din mand!